Hyppää suoraan sisältöön
Toimituksissa viive viikolla 17. Lue tästä
Toimituksissa viive viikolla 17. Lue tästä
Ehtiikö jouluksi? - Vittujen Kevät

Ehtiikö jouluksi?

Kun teet tilausta jouluksi, huomioithan eri toimitustapojen arvioidut kuljetusajat. 

Alla listaamme kokemuksemme perusteella turvalliset viimeiset tilauspäivät toimitustavan mukaan. Tässä lähdemme siitä oletuksesta, että perjantaiksi perille on riittävä!

  • Postin pikkupaketti, tee tilaus viimeistään ke 14.12.
  • DB Schenker noutopistepaketti, tilaus viimeistään su 18.12.
  • Postin toimitustavat, tilaus viimeistään ti 20.12.

Ole tarkkana toimitustavan valinnassa kun tilaat tuotteita tiettyä päivää varten esim. lahjaksi.

Tuotteiden toimitusaika riippuu ennen kaikkea kuljetusyrityksen nopeudesta, joten kiiretilanteessa on syytä kiinnittää huomiota eri toimitusvaihtoehtojen kuljetusnopeuteen.

Erityisten lahjanantopäivien alla pyrimme käsittelemään tilaukset erityisen nopeasti ja esim. tilatessasi tuotteita viikonlopulle osuvaan juhlapäivään, suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Postin paketin (automaatti/noutopiste/ovelle toimitus) ja tekemään tilauksen viimeistään kyseisen viikon tiistaina. Näin varmistat, että paketti ehtii perille ennen viikonloppua. DB Schenkerin pakettien kuljetusaika on keskimäärin postin paketteja pidempi. Pikkupaketti taas kulkee kirjejakelun mukana, joten näiden kuljetusaika voi vaihdella merkittävästi.

Todennäköisesti vielä torstaina klo 9.00 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät perjantaiksi perille, mutta tiistain jälkeen tehtyjen tilausten osalta emme voi antaa tästä täyttä varmuutta.

Edellinen artikkeli Ehtiikö ystävänpäiväksi?
Seuraava artikkeli Voita upea korusetti!