Skip to content
Free Shipping for orders over 100 € (EU) / 150 € (USA/Japan).
Free Shipping for orders over 100 € (EU) / 150 € (USA/Japan).
Vittujen kevät -korut - Vittujen Kevät

Vittujen kevät -korut

Kun meillä välähti paitatekstimme kanssa, Lahdessa kultasepänliikettä pitävällä Anniina Oksasella nousi myös vitutus vallitsevan kevään tilanteeseen varsin korkeisiin sfääreihin ja hän päätti valmistaa tunteitaan ilmaisemaan itselleen ja ystäväpiirilleen korvakorut nimellä "Vittujen Kevät". Anniinan omin sanoin "tuote sai alkunsa koronan aiheuttamasta yrittäjän vitutuksesta, tylsyydestä liikkeen hiljaisuudessa ja nipusta hopealankaa".

Törmäsimme Anniinan luomukseen Facebookissa ja ehdotimmekin heti, että hän valmistaisi tuotteesta kaulakoruversion meille myyntiin. Näin tapahtui, ja pääsimme nopeasti sopimukseen yhteistyöstä. Yhteistyömme jatkuu edelleen ja Anniinan siunauksella ja valvovan silmän alla korut ovatkin edelleen kauttamme myytävänä. Anniina huolehtii edelleen tuotteiden valmistusprosessista ja pakkaamisesta, joten hän on vahvasti mukana prosessissa ja kerää myös tuotteiden myynnistä kertyviä ansaittuja hedelmiä. Nämä upeat, kehutut korut sopivat varsin mallikkaasti yhteen paitojemme kanssa luoden tunnelmaa osuvasti kuvaavan asukokonaisuuden.

Anniina on on kultasepänalan sekä kaiverrusalan artesaani. Tuotteet valmistetaan hopeasta kotimaisena käsityönä.

Tuotesarja laajeni nopeasti. Kun somessa osa porukasta aktivoitui pitäen Vittujen kevät -aihetta huonona ja mauttomana ideana, Anniina vastasi "hiekkapilluille" suunnittelemalla hieman muokatun version samasta tuotteesta, joka nimettiin osuvasti "Hiekkaa pillussa" -koruksi.

Previous article Vittujen kevät -verkkokauppa avattu!
Next article The Story behind Vittujen Kevät